Buy Generic Drugs Order Cheap Prescription MedicinesPenegra affects the response to sexual stimulation
phones phones

 
1.Хамалски услуги:12-14лв./човекочас(минимално ангажиране 3 часа)
·      Преместване на офис оборудване, мебели и бюра, апаратура, архив и документация- по часовите ставки.
·      Монтаж и демонтаж на мебели и бюра- по часовите ставки.
·      Опаковане на офис оборудване, подготовка на архив и документация за транспортиране( подреждане в кашони, сезалени чували и тн.)- по часовите ставки.
·      Доставка на опаковачни материали: кашони с различен размер, тиксо, стреч фолио, найлонени и сезалени чували, аеропласт( за опаковане на чупливи предмети) и др.- цени от производител, с фактура от производителя, цената на доставката е включена в цената на преместването.Услугата се извършва единствено , ако сме ангажирани в преместването./с цел да улесним нашите клиенти предлагаме използването на кашони за многократна употреба, които ще Ви доставим преди преместването и ще ги съберем след приключването му/      Пренасяне на пиано, твърда ставка за пренос от равно на равно-100лв За всеки етаж се добавят Х 25лв(с изключение на случаите в които има възможност да се ползва асансьор).(За етаж се счита наличието на повече от 3 стъпала, и не повече от 20.)  Към цената за пренос се добавя и цената за транспорт. (виж таблица за транспортни услуги)
·      Разтоварване на тирове и контейнери- цени по договаряне в зависимост от обема на товара и степента на трудност.
·      Пренасяне на метални каси и апаратура със собствено тегло до 100кг.-по часовите ставки. Към цената за пренос се добавя и цената за транспорт.(виж таблица за транспортни услуги)
·      Пренасяне на метални каси, и апаратура с тегло над 100кг.-Х 0,80ст. за всеки килограм от собственото тегло на касата, считано от равно на равно.За всеки етаж се заплаща  50% върху първоначалната цена(с изключение на случаите в които има възможност да се ползва асансьор.)(За етаж се счита наличието на повече от 3 стъпала, и не повече от 20.) Към цената за пренос се добавя и цената за транспорт.( виж таблица за транспортни услуги)
·      За страната към посочените цени се добавят (1). Х 20лв.на ден/на човек командировъчни и се осигурява нощувка от възложителя(само при необходимост от пренощуване) (2). Х 6лв.на час-път/на човек.
o       Уточняването на небходимият брой служители, и вида на транспортното средство за изпълнение на дадена поръчка, както и времето за което може да се изпълни, се съгласуват предварително с възложителя, за целта се извършва предварителен оглед на обекта, въз основа на който се издава крайна цена.
2.Транспортни услуги:

Превозно средство

Общо тегло

Полезен товар

Обем

Размери

Цена  гр. София и до 40км.(воколностите)

 

Цена за страната

(такса престой не се заплаща)

камион

3,5 тона

1,5тона

15м3

В 2,20м Ш 2м-Д3,50м

20лв./час (минимална ангажираност 2 часа)  

0,70ст. на километър (в двете посоки)

камион

7,5 тона

4 тона

40м3

В 2,40м Ш 2,50м Д 6м

30лв./час (минимална ангажираност 2 часа)

Без централните градски части, за които се изисква разрешително.

1 лв. на километър (в двете посоки)

  
Цените на гореизложените услуги са крайни.